Mim ❤ | Satırarası Mim #1

4 Kasım 2016 Cuma


Selam arkadaşlar, nasılsınız? Valla ben berbat haldeyim. Çünkü diş doktorum iki kanal tedavisi ve bir dolgu uygun gördü. Önümüzdeki hafta seanslara gideceğim. Çok tedirginim. Öte yandan içtiğim ilaçlar mide bulantısı etkisi yaratıyor ve grip halimle inanılmaz zor durumdayım. Çalışan biri için hasta olmak çok stresli. :/ Umarım sizler iyisinizdir. :) Bugün sosyal medya hesaplarında da sıkıntı var sanırım. Tumblr, İnstagram, Twitter, Facebook hiçbirine erişim sağlanamıyor. :/ İşimden fırsat bulmuşken bir mimi gerçekleştirmek istedim. 

1. Nasıl blog yazmaya başladınız?

Bu soruyu daha önce başka bir mimde de cevaplamıştım. Ben blog açmadan öncede blogları anonim olarak takip ediyordum.  PuCCa'yı da kitaplarından önce bir kaç kez blog yazdığı sıralarda okumuştum. Alacağım kitaplar, izleyeceğim filmler yada herhangi bir ürün hakkında ki bilgileri farklı alanlarda yazan bloggerlardan okuyordum. Hatta daha çok yazı ve şiir yazan blogları arıyordum. Sonrasında ise ben neden blog açmıyorum dedim kendi kendime. Yazmak istediğim şiirler, yazıları sadece kendime yazacağıma farklı kitlelere ulaşmayı da hedeflediğimden blog açmak istedim. Neden daha önce açmadığı mı da bilmiyorum... 

2. Blogunda daha önce yazmadığın bir tarzda yazacak olsan bu ne olurdu?

Fotoğraflar hakkında olurdu. Zaten kendine has ya da kişisel olarak nitelendirilebilecek bir blog sahibi olduğumdan kitap, film ya da diğer konular hakkında yazabiliyorum. Amatör olarak fotoğraflar çekiyorum ve bunları instagram hesabım üzerinden zaman zaman paylaşıyorum. Farklı bir tarzda yazacak olsam profesyonel olmak istediğim fotoğrafçılık alanında yazmak isterdim. Gezmek istediğim yerlerin fotoğraflarını çekip üzerine bir hikaye kondurmayı gerçekten isterim. Sanırım iyi bir kamera sahibi olduğum zaman bu isteğimi yeniden gözden geçireceğim. :)

3. Bloglarda okumayı en çok sevdiğin konular nelerdir?

Yazı ve şiir blogları favorim. Bu alanlara ilgim oldukça yoğun olduğundan en sevdiğim konu olarak yer alıyor. Kitap ve film yorumlarını da okumayı seviyorum. Herkesin farklı fikirleri ve farklı hisleri olduğundan aynı filmin ya da aynı kitabın birden fazla yorumunu okumayı çok seviyorum. Bazen aynı kitabın gün içinde birçok farklı bloggerdan yorumlarını okuyarak aldığım, filmleri de yine bu yorumlara bağlı seçerek izlediğim oluyor. Çok makyaj yapan bir insan olmasam da makyaj alanına da ilgim var. Yeni ürünler hakkında bilgi edinmek hoşuma gidiyor.

4. Hayatta en çok yapmak istediğin 3 şey nedir?

1. Daha önceki hayal mimde kitap yazmak istediğimden bahsetmiştim. İstek var ama maalesef ki uygun zaman yok bende. Ee çaba göstermeden de olmuyor. Bir an önce aklımdaki kurguyu kaleme alabilmek, kitaplaştığını görmek istiyorum. 

2. Kitap hayalim gerçekleşir ise hikayemin filminin çekilmesini ve bu filmin senaryosunda payım olmasını deli gibi istiyorum. ^^ 

3. Yapılabilecek bir şey değil de daha çok dilek diyelim. Ben paranoyak biriyim. Her an her dakika kötü bir şey olacakmış gibi düşüncelere kapılmak gibi inanılmaz kötü bir huyum var. Ya da hastalık artık ne denirse. Mümkünse bütün yersiz endişelerimden kurtulmak ve ailemle birlikte huzurlu ve sağlıklı bir yaşam isterim. Ve onlarla birlikte Türkiye'nin her bir köşesini gezmek. :)

Mim birkaç ay önce Emre BEKTAŞ (Satır Arası) tarafından başlatılmış bu yüzden çoğu blogger arkadaşlarımın yaptığını düşünüyorum. Mimi henüz yapmamış ve yapmak isteyen arkadaşlarım varsa bu mimi yapmalarını rica ediyorum. Bu gönderiyi okuyan herkes bu mimi yapabilir. Görüşmek üzere. ^.^

39 yorum:

  1. Çok samimi güzel cevaplardı canım. Kalemine sağlık.Geçmiş olsun bu arada.💙

    YanıtlaSil
  2. Bu ülkede paranoyak olmamak elde değil ama umarım yüreğini ferahlatıp seni rahatlatacak yöntemi bulabilirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım o ilacı hepimiz bulabiliriz Handan abla. :))

      Sil
  3. 4.sorununuzun cevabında geçen olumsuz endişelerinizden umarım kurtulursunuz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 17 yaşımdan beri böyleyim artık kendimden ümidi kestim ama umarım kurtulurum. :) Teşekkür ederim. :)

      Sil
  4. Çok geçmiş olsun arkadaşım, inşallah bir gün hayalindeki kitabı yazarsın, azmedersen niye olmasın? O kötü şeyler olacakmış hissi bende oluyor sıksık. Abartmadıkça sorun yok:)
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah olur Müjde abla 💙 Haklısın ama biraz elde değil işte bu hisler, çok teşekkür ederim. :))

      Sil
  5. İlknurum benim, korkma kanal tedavisinden... Ben geçen yaz ilk kez yaptırdım, çok korkuyordum üstelik. Hiç korktuğum gibi olmadı, artık teknoloji de çok ilerlemiş. Zaten o ağrı bitiyor ya, şükür diyorsun :) Çok geçmiş olsun canım benim.
    Umarım o kitabı yazarsın ve ben de keyifle okurum. Öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Blana ablam sana da geçmiş olsun o halde. Rahatladım sen bunu söyleyince inan. 💙 Bende internette araştırıp duruyorum konuyu. :) Umarım yazarım. Kafam rahat olsa bir saniye bile beklemem. Çok teşekkür ederim iyi ki varsın. ^^ Çok öpüyorum. :*

      Sil
  6. Geçmiş olsun , senin derdin değil tek sosyal medya erişimi herkesi vurdu bugün , güzel ve samimi olmuş mimin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle olmuş. :/ Çok teşekkür ederim. :D

      Sil
  7. Yaaa, umarım bir gün o kitabı yazarsın ve biz de okuruz.. Hatta ben de yorumunu yazarım blogumdaa :D Benim de öyle bir hayalim var ama dediğin gibi çok büyük emek ve zaman isteyen bir şey.. Boş vakitlerde halledilecek bir şey değil yani, kitap yazmak insanın tüm odağını istiyor kısacası.. Umarım gerçekleştirebiliriz ikimiz de bu hayalimizi :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım benim, kesinlikle fırsat bulunca yazılabilecek bir şey değil. Emek ve araştırma istiyor. :')) Seninde öyle bir hayalin vardı biliyorum, umarım ikimizde gerçekleştirebiliriz ve birbirimizin kitaplarını yorumlama fırsatı buluruz. :D

      Sil
  8. Film ile alakalı farklı görüşler almak benim de filmi izleyip izlememe teşvik ediyor. Şu an düşünüyorum ben niye bu mimi yapmadım diye? Ne değişik bir çocuğum :) Hazır gelmişken siteni bir talan edeyim bakalım neler varmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin :)) Film ile ilgili yorumlar benim fikrimi 180 derece değiştirir. O yüzden bir filme gitmeden önce muhakkak yorumlarına bakarım. :))Mimi yap mutlaka. :)

      Sil
  9. Öncelikle Çok geçmiş olsun Acil şifalar dilerim ...Çok güzel olmuş cevaplar samimi ve içten dilerim tüm hayallerin gerçek olur sevgiler ...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. :')) Sevgiler benden de.. :))

      Sil
  10. Geçmiş oösun İlknurcum ağrısı hafiflemiştir umarım :(. Dilerim bütün hayallerin gerçek olur. En çok da inşallah birgün kitabını çıkarır ve seneryonu yazarsın. Bizde sinemada sana ait kitabın filmini izleriz. Sevgilerimle canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz hafifledi ama bir tarafla hiç yemek yiyemiyorum :/ İnşallah Zehra ablacığım, umarım hepsi gerçekleşir. Sakin bir kafayla başlayacağım inşallah çalışmalara. :)) Sevgiler, çok öpüyorum. :*

      Sil
  11. Tekrar geçmis olsun canim. Iyi ki yazmissin da seni tanimisiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Derya ablacığım. :*

      Sil
  12. ayyyy hadi yaaaa bi ara yaz da filmini izleyeliiim :)

    YanıtlaSil
  13. Umarım kitabı yazarsın ve biz de okuruuz :)) Çok geçmiş olsun, sanırım endişe hepimizde var..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım çok teşekkür ederim. :)) Maalesef...

      Sil
  14. Kendi kulağımı kendim çektim şimdi İlknur kızım. Ben bloggerdan takip etmeye bir türlü alışamadım. Bu nedenle sanırım önem verdiğim çoğunuzu kaçırmışım. Ama kulağıma küpe olsun bugünkü halim.
    O bir şey olacak endişesi hız kesmeden bende sürekli mevcut, beni yoruyor. Allah aklımıza gelen aksiliklerden hepimizi korusun kızım. Cevapların yine gayet samimiydi ve bundan dolayı zaten çok güzeldi. Sevgiler İlknur kızım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estafurullah Ece ablam :* Şu zamanda gayet normal karşılıyorum ben bugün ki halimizi ama bende öteden beri var bu durum. :/ Çok teşekkür ederim, öpüyorum seni. :* <3

      Sil
  15. Ya inanmıyorum sankı bunları ben yazmışımda kendi yazımı paylaşmadan önce bir kere okuyayım demişim gibi hissettim .... Hayallerimiz bile aynı . hele ki o paranoyak kısma gelince yok artık dedim :D hatta erkek arakdaşım bana sen karamsarlıktan besleniyor gibisin der hep . aklımda hep ailemden birine bir sey olacakmiş gibi bir düşünce var Allah korusun ... :D kitap konusuna gelince lise yıllarımda bir kitap yazmaya başlamıştım hatta hep hayalimdi böyle ilerde bastırıp kitabımın çok ünlü olması ve beyaz perdede izlemek :D ben sayfanıza yormuyorum.blogspot.com.tr nin tavsiyesiyle geldim bana çok benzeiğinizi benim gibi oldugunuzu söyleyince ama bu kadarını tahmin etmemiştim gerçekten siziçok sıkı takipteyim artık bilginiz olsun 💕 💕 💕
    benim blogum daha çok yeni yeni açtım ziyaret etmek isterseniz
    http://mahiefruze.blogspot.com.tr/ cok büyük sevgilerr... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin 💕 Seninle ortak noktalarımız çok zannediyorum. :)) Yorumunu görünce bir ruh ikizimi daha buldum dedim. :)) Derya ablamda çok sağolsun iyi ki söylemiş sana anime çizimlerini görmek isterim gerçekten. :) Bende geleceğim mutlaka sayfana. :D Umarım hayallerim gerçek olur. Sevgiler benden de 💕

      Sil
  16. Çok teşekkür ederim canım benim ^^ bende senin blog yazılarını okumayı çok seviyorum. :) Sevgiler.. :*

    YanıtlaSil
  17. yorumsuzum. hayallerin inşallah gerrçek olur kuzum <3

    YanıtlaSil
  18. Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin

    Hayallerinin gerçek olması duasıyla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim. İnşallah. <3

      Sil
  19. Ama ama ben bu yazina geldim gecmis olsun dedim kii oyle hatirluyorum *_*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka bir mim olmasın Derya ablam, çok teşekkür ederim! :**

      Sil
  20. Fotoğraf makinesi..... Ah ah aynı fikirdeyim :)
    Ben de zaman zaman farklı yayınlar yapmak istiyorum ama sonra nedense vazgeçiyorum nep. Benim blog sırf kişisel oldu çıktı :D
    Gülücüklü Kal...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende her telden çalıyorum aslında ama ben vazgeçmiyorum o isteğimden sadece sırası değil.. :D Teşekkür ederim, mutlu kal...

      Sil

 
DESİNG BY VALAR MORGHULİS