Bkmkitap.com Kitap Alışverişim

11 Ekim 2016 Salı


Selam millet! ^^  Bugün kitap alışverişi ile geri döndüm. Aslında kitaplarım geleli oldu bayağı ama henüz şimdi fırsat bulabildim yazmaya. 
Vlog kanalları sayesinde keşfettiğim yeni kitap sitesi Bkmkitap.com alışverişimden bahsedeceğim. Benim internet üzerinden toplu olarak yaptığım ikinci kitap alışverişim oldu. Çok güzel indirimlerle hem okumak istediğim hem de bana ısrarla önerilen bir kaç kitabı bu indirimden faydalanarak edinmek istedim. Ama bundan önce başıma gelen talihsizlikten bahsetmek istiyorum.

Kitaplarımın siparişlerini bayramdan 1 hafta önce vermiştim. Sanırım bayram arası olduğu için indirimlerden çok kişi faydalanmak istedi ve bu yüzden bir kaç gün beklemek zorunda kaldım. Nihayetinde bayram öncesinde kitaplarım elime ulaştı. Ancak kargomu açtığımda şok geçirdim. Kitaplarımın cilt kapakları yırtılmıştı ve sayfaları içine katlanmıştı. Bu yüzden ufak çaplı geçirdiğim şoku atlatarak hemen sitenin internet alışveriş departmanı ile iletişime geçtim. Durumu bildirip, mağdur olduğumu belirttim. Onlarda bana kitapların fotoğraflarını çekip whatsapp numaralarından kendilerine göndermemi ve kitapları kargoya verip ücret ödememem gerektiğini, kitapların yenileri ile değiştirilip bana tekrardan yollayacaklarını söylediler. Bende aynen söylediklerini yaptım ve o sırada araya bayram girdiği için 9 gün beklemek zorunda kaldım. 9 gün sonra tekrar onları aradım ve kargo ellerine ulaşmıştı. Çok iyi bir titizlikle çalıştıkları için gerçekten çok yardımcı oldular ve hiç beklemediğim kadar anlayışlı. Departman müdürü dahi durumla ilgilendi. 

Zaten bende bu şanssızlık varken o kitapların o şekilde gelmesine çok da şaşmadım. Binde bir olur öyle şeyler o da bana denk geldi ne yazık ki. :) Sonuç itibariyle kitaplarım tekrar elime ulaştı. ^^ 
Bkmkitap.com'un çalışanlarına teşekkür ederim. Bu kez içinde garanti belgesi ve kendilerine ait ayraçlarda vardı. Ayrıca kitaplarım bu kez zarar görmesin diye çift kat olarak paketlenmişti. Açmakta bayağı zorlandım. :) 



Aldığım kitaplara gelecek olursak;

Stefan Zweig - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu ( 4.14 TL)

Aslı Erdoğan - Kabuk Adam (8.40 TL) 

Dilan Şahin - Esaret Parmağı (16,25 TL) 

Gülsen Kılıçaslan - Deli (Ciltli - 17,50 TL)

Gülsen Kılıçaslan - Şurina (Ciltli - 17,50 TL)

Dilan Şahin ve Gülsen Kılıçaslan Wattpad yazarları. Kuzenimin ısrarlarına dayanamayarak aldım kitapları. Şurina'nın ilk kitabı Şurimşine ikisi seri kitaplar. Bkm kitap da olmadığı için onu alamadım. Onu da kitaplığıma ekleyip ikisinin yorumunu bir vermeyi düşünüyorum. Şurimşine'yi daha önce e-kitap üzerinden okuduğum için kitap yarıda kaldı ve Şurina'yı da aldım. Aslı Erdoğan'ı zaten çok okumak istiyordum. Kabuk Adam kitabı da duyduğum kadarıyla nadirmiş ve Bkmkitap'ta nadir kitapları da bulmak mümkün olduğundan kaçırmadan aldım. Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu şu sıralara çok okunan yazar Stefan Zweig'den okuyacağım ilk kitap olacak. Kitap siparişlerim şimdilik bu kadar. Okur okumaz yorumlarını sizlerle paylaşacağım. :)

Ayrıca Bkmkitap.com sitesinden yaptığınız 39 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava. Eğer kapıda ödeme yaparsanız sanırım 5 TL kapıda ödeme ücreti alınıyor. Benim kredi kartım olmadığı için genellikle kapıda ödeme yapıyorum, bu yüzden bilginiz olsun istedim. Ayrıca gelen kitaplarınızda bir problem olursa internet sitesinden Whatsapp numarasına ulaşabilirsiniz. Zaten kargonuzun içinde ''Garanti Belgesi''  yazan ufak bir kart çıkıyor fotoğraflarda da görebilirsiniz onu. Onun üzerinde ne yapmanız gerektiği ve yetkililere ulaşabileceğiniz numara da mevcut. Bir sonraki kitap yorumumda görüşelim. :)

34 yorum:

  1. Kitap okumayı seviyorum ve kitap hediye etmeyi de. Benim için oldukça güzel bir öneri oldu çok teşekkür ederim kendi adıma :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşüncelerimiz aynı. :) Rica ederim. :))

      Sil
  2. Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu'nu okuyup beğenmiştim :) Hepsini güzel günlerde oku canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu çok merak ediyorum. :)) Teşekkür ederim canım. :))

      Sil
  3. Stefan Zweig ile Aslı Erdoğan'ın birer kitabını okuyup sevmiştim :)) Umarım sen de seversin, iyi okumalar :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım severim. Zaten çok kalın da değiller. :D Elimdeki kitap bitince başlayacağım hemen. :)) Teşekkür ederim. ^^

      Sil
  4. Siteyi ilk defa duydum, yapılması gerektiği şekilde sorunu çözmelerini de takdir ettim. Kitaplarını güle güle oku o halde :D
    Ben de kendi almak istediğim kitaplara bir göz atacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. :)) Kitaplarını buradan almadan önce Okuoku.com'a bak şu sıralar kitaplar 9,90 TL belki alacakların vardır içinde indirimden faydalan. :) Ben indirimi kaçırmadım. :D

      Sil
  5. Güzel günlerde huzurla oku canim.

    YanıtlaSil
  6. Yıpranmış kitaplarla ilgilenmeleri çok güzel bir hareket. Genelde internet alışverişlerinde pek ilgilenmiyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bundan korkuyordum gerçekten ama hiç beklemediğim bir şekilde çok iyi yardımcı oldular.

      Sil
  7. Hepsini keyifle oku İlknur'cum, okumak en güzel şey... :) Firmanın ilgisi ve profesyonelliği de çok güzelmiş, aklımda olsun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Blana ablam :* Bende o konuda tam puan verdim. :))

      Sil
  8. Öncelikle kitapların hayırlı olsun, keyifle okursun umarım.
    Ben internetten kitap alma işine kitapyurdu ile başladım, bir daha da çıkmadım oradan. :)
    Kitap aldıkça puan vermesi, 30 TL üstü kargo bedava olması(eskiden 20 TL üstü idi), fiyatların da genel olarak uygun olması etkili bunda. Bu da ayrı bir bilgi olsun, belki bir sonraki alışverişlerin için ilgini çeker. Sadece Stefan Zweig'ın kitabına aşinayım, ama onu da okumadım. Yorumlarda mutlaka okuyun diyorlar, merak ettiğim bir kitap. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitapyurdu çok kaliteli ve her zaman takip ettiğim bir site. :) Genelde bir kitabı ararken hemen oradan yorumlara falan bakarım. Seninde bilgin olsun şu an Okuoku.com adresinde bir çok kitap 9.90 TL indiriminde. Ben hemen indirimden 5 kitap aldım bile ama henüz elime ulaşmadı kitaplar. :)

      Sil
  9. cici kitapların olmuş, güle güle oku yaz kuzum =)

    YanıtlaSil
  10. Kitap okuyanlara hayranım. Güle güle oku canım.

    YanıtlaSil
  11. İçlerinden sadece Zweig'ın kitabını okudum ve tek kelimeyle harikaydı. Senin de beğeneceğinden eminim :') Hepsini güle güle oku canım ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende beğeneceğimi umuyorum. :* Kısa zamanda kendi yorumumu gireceğim kitapla ilgili. ^^ Çok teşekkür ederim canım :')

      Sil
  12. bkm şu bizim beşiktaş kültür merkezi mi yani. gülşen adlı yazarı da bana da merak ettirdin yaniiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bursa'da sanırım merkezi tam bilmiyorum. :) Gülsen'in kalemine bayıldım Deepciğim ^^ özellikle Deli kitabına bayıldım. Bitirir bitirmez yorumunu girerim bloga :))

      Sil
  13. Hepsini de güle güle oku Valar'cığım, ayraçlar da şirinmiş.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Müjde abla :) Öpüyorum. :*

      Sil
  14. İlknur yavru bende internetten alışveriş yaptığım talihsiz olaylar başıma gelebiliyor :)) Firma çok güzel ilgilenmiş ve ne güzel yenilerini yollamış bazıları umursamıyor bile :/ Kitaplarını bir çırpıda musmutlu oku öpüyorum seni :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Gözdem katılıyorum sana :)) Çok teşekkür ederim canım benim bende seni çok çok öpüyorum :*

      Sil
  15. Kitap okumayı çok seviyorum oku oku da çok güzel indirimler yapıyor bakmanı öneririm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz Begonvil haber vermişti indirimi ve bende kaçırmadım 6 kitap sipariş verdim bile şimdi heyecanla bekliyorum. :))

      Sil
  16. Çok keyifli bir alışveriş olmuş, iyi okumalar dilerim efendim :)

    YanıtlaSil
  17. Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu'nu çok bekletme bence. :))

    YanıtlaSil

 
DESİNG BY VALAR MORGHULİS