VİZELER, ÜZÜNTÜLER, SÜRPRİZ HEDİYE VE DOĞUM GÜNÜ ÖZEL POSTU

19 Nisan 2016 Salı

Herkese Merhaba!

Yaklaşık dört gündür bloguma uğrayamadığımı fark ettim. Sınavlarım ve yakın bir akrabamızın ani kaybıyla yaşadığımız üzüntü ile yeterince zorlu bir dört gün geçirdim. Ama tüm bunların yanında çok güzel gelişmeler oldu. Küs olanlar barıştı. Ah insanoğlu… Neden her zaman bizim için kıymetli birini yitirdiğimizde kafamıza ne kadar değerli olduğumuz dank eder? Daha öncesinde küslüklere son verip, kucak kucağa birlik olmak bu kadar mı zor? Her zaman zor yoldan anlıyoruz kıymeti de sevgiyi de.


Dört gün içinde sıkıntılı geçen günlerim ve vizelerimle beraber, biraz nefes almak istedim. Açtığımdan bu yana bloguma ve sizlere o kadar alışmışım ki, buraya kendimi mecbur hissediyorum tatlı bir heyecanla. Evvelki gün gelen bir misafirimize kahve falı baktırmıştım. Falımda çok hızlı bir hediye alacağım çıkmıştı. Genelde inanmam tabi bu tür şeylere, eğlencesine baktırıyoruz maksat sohbet olsun ama falım dün akşamüzeri gerçekleşti. ^^ Sizlere yakın zamanlarda tanıttığım ve haftanın blogunu seçtiğim Simurg’un Kalemi yani çok sevgili arkadaşım canım Nurcan’ım bana bir sürpriz yaptı! Yakın zamanda kendi blogunda paylaştığı postunda belirttiği ‘’Mutlu Etme Operasyonu’’nun talihlisi ben oldum.  Evet, evet o özenle hazırlanmış uğur böcekleriyle süslenmiş kıskanılası hediye paketi benim ellerimde.  ^^
Hiç beklemediğim bir anda kız kardeşim bana mesaj atarak Nurcan’dan bana bir kargo geldiğini söyledi. Eve gitmek için sabırsızlandım ve canım arkadaşım Nurcan’a da mail attım. Sonra beni aradı ve konuştuk. O güzel hediyenin bana gelmiş olmasının mutluluğunu kelimelere sığdıramıyorum! :) Sevincimi hiçbir zaman kısa kelimelere yettiremedim zaten. Ama o kadar mutlu oldum ki anlatamıyorum. İşten çıkıp eve gittiğimde paketi büyük bir heyecanla açtım. İlk başta gerçekten kıyamadım açmaya, şöyle uzunca baktım. Zaten Nurcan’ın blogunda da ben o paketi açmaya kıyamazdım yazmıştım. 
Dayanamadım en sonunda açtım ve içinden iki tane çok güzel defter çıktı. :) Ben ona ‘’Yazmayı seviyorum.’’ demiştim ve canım arkadaşım bundan yola çıkarak bana böylesine güzel, kıpır kıpır renkli defterleri almış. 
Ayrıca, Nurcan’ın kaleminden benim için yazılmış, süslü satırların doldurduğu bir mektup da beni bekliyordu! Okurken içim ısındı, bir daha okudum. Gözlerimde doldu aslında, çünkü hayatımda ilk defa bir arkadaşımdan mektup alıyordum. Teknolojiye o kadar bağlı kalmışız ki, bir kağıt parçasına sığdırılan sevgi dolu birkaç cümlenin samimiyetini ilk kez tattığım için daha çok mutlu oldum belki de. Ve bunu bana tattıran canım biricik arkadaşım Nurcan’a kucak dolusu sevgilerimi söylemek istiyorum buradan. Umarım arkadaşlığımız daha uzun yıllar sürer ve bir gün gerçekten yüz yüze görüşebiliriz konuştuğumuz, umduğumuz gibi. Bunu gerçekten içten bir şekilde istiyorum çünkü.
Uğur böceklerini de defterlerin üzerine yapıştırdım. Çok güzel görünüyorlar! ^^
Öte yandan 17 Nisan Pazar benim doğum günümdü. Tabi vizelerimden dolayı ben kendimi bile unutmuştum. Kaldı ki, zaten doğum günlerini ve kutlamalarını pek seven biri değilim. Yine de canım annem beni hayatta unutmaz. Doğum günü pastamı onca yorgunluğuna rağmen unutmamış, almış getirmiş. :) Biz hep kendi aramızda kutlarız. Hiç sevmem öyle parti bilmem ne falan. Ama yeni yaşın getirdiği his bende heyecan yaratmadı, bir yaş daha yaşlandığım için üzüldüm. Çünkü zaman o kadar çabuk geçiyor ki, 1 yıl içinde neler yaptım diye düşündüğümde aklıma kayda değer bir şey gelmiyor. Tek yapabildiğim yine çalışmak, yine çalışmak oldu. Yeni yaşımda hayallerime en azından bir adım yaklaşabilmeyi diliyorum. 

Pastamı da aşağıya koyuyorum hepinize ikramımdır, afiyet olsun. ^^
Oldum mu ben şimdi 24!  ^^

52 yorum:

  1. Başın sağolsun. Hediye tam zamanında gelmiş. Gerçekten çok cici paket. Vizelerin iyi geçmiştir umarım. Pasta da ne güzelmiş. Doğum günün kutlu olsun. Güzel yıllara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Naz'cığım, dostlar sağolsun. Vizelerim sıkıntılı geçti finallere bakacağım artık. :) Teşekkür ederim. :*

      Sil
  2. amacım mutlu etmek demiştim sana blogumdaki postuma yorumunda. umarım mutlu edebilmişimdir. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu ettin bebeğim. :* Hem de tam da doğum günüm üzerine geldi hediyen, üstelik kırgın olduğum bir dönemdi. Çok teşekkür ederim tekrardan. :))

      Sil
    2. doğum gününü hesaba katmamıştım ama Allahın lütfu işte. :) inşallah her zaman yüzün böyle minik şeylerle güler. :)

      Sil
    3. Evet çok güzel oldu. :)) Çok sağol bebeğim aynı şekilde umarım seninde yüzün istediğin güzel haberlerle güler. :)

      Sil
  3. Ah tatlım bşın sağolsun çok üzüldüm.
    Ama işte bir yerden de sevinilecek haberler de geliyor hediyeler doğum günleri.
    Nice mutlu senelere , herşey gönlünce olsun. her yaş aldığında insan daha da bir demleniyor üzülme :) çok öptüüüüüüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostlar sağolsun Derya ablam. Haklısın demlendim biraz. :)) Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, öpüyorum çok. :*

      Sil
  4. Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin:(((küslerin barışması iyi olmuş, uğur böcekli hediyen de hakikaten çok güzel:))güle güle kullan, 20. yaşın kutlu olsun, nice nice yıllara:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostlar sağolsun çok teşekkür ederim. Aslında 24 ama bence de 20 olsun. :)) Teşekkür ederim. :)

      Sil
  5. Hüzün ve sevinç bir arada... Başın sağolsun canım. :(
    Hediyen ve pastan birbirinden güzel... Nice mutlu yılların olsun, hüzün kapına uğramasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Blana abla, dostlar sağolsun. Umarım bu dileklerin herkes için geçerli olur, çok teşekkürler. :))

      Sil
  6. Doğum günün kutlu olsun, sağlıklı mutlu nice yaşlar dilerim. Güzel sürprizler, mutlu haberler, aklında kalacak güzel anıların olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Yağmur :)) Umarım her günümüz öyle olur. :)

      Sil
  7. O paketin sana ulaşmasına ben bu kadar şaşırıp, mutlu olduysam seni düşünemiyorum bile ^^
    Güzelliğin tam ihtiyacı olan bir dönemde gelmiş pek güzel olmuş :) Tekrardan kutlayayım doğum gününü.. Huzurla geçireceğin nice mutlu yıllara kuzum! ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bebeğim ❤ Emin ol acayip mutlu oldum ve tebessüm ettim. Aynen öyle oldu. ^^ Güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim kuzucuğum. ^^ :))

      Sil
  8. Yazınız, hayatı özetlemiş bir anlamda. Hüzün, mutluluk, dostluk, hayaller, gerçekler hepsi bir arada olmuş. Bana öyle düşündürdü en azından. Başınız sağolsun. Yeni yaşınız da size hayırlar, mutluluklar, güzellikler getirsin inşallah. Dostluğunuz da daim olsun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle hissetmenize sevindim. :) Teşekkür ederim, dostlar sağolsun. Güzel dilekleriniz beni sevindirdi, inşallah. Umarım öyle olur, çok teşekkür ederim. :)

      Sil
  9. Canım benim öncelike başınız sağolsun. Satırları okurken hüzünlendim sebebi küslükler bedeni yoran şeyler. Ama kötüler de öyle. Vicdan çok önemli. Doğum günün kutlu olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Nilgün ablacığım. Çok teşekkür ederim. :)

      Sil
  10. Canım, ben değişiklere adapte olamamla tanınırım ailemin içinde de.Profil ismin mi değişti.Sanırım İlknur idi adın.Yanılıyorsam yaz.Bugünlerde hastahanede geçiyor günlerim kontrollerim nedeniyle.Kaçırmış olabilirim değişimleri.
    Öncelikle başınız sağolsun.Gerçekten böyle günlerde dargın olanlar, bunun saçma olduğunu, kısacık ömür için doğru davranışlar olmadığını anlarlar.

    İkinci olarak da 17 nisan doğum gününmüş.Allah nice hayırlı seneleri sağlık ve mutluluk içinde geçirmeni nasip etsin canım.Sevgilerimle.Ece ablan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru hatırlıyorsun Ece ablam. :) Çok geçmiş olsun neyin var senin? Rabbim şifanı tez zamanda verir inşallah. Çok doğru söylüyorsun, çok teşekkür ederim. Sevgiler. :))

      Sil
  11. Başınız sağolsun, yakınlarına Allah sabır versin..
    Doğum günün kutlu olsun inşallah yüzün hep güler ve sevdiklerinle birlikte nice yaşlarını kutlarsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostlar sağolsun canım benim. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. :))

      Sil
  12. Başınız sağolsun :( Hayat böyle işte acısıyla tatlısıyla devam ediyor. Nice mutlu yıllara umarım her şey dilediğince olur, doğum günün kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin canım. :) Dostlar sağolsun, çok teşekkür ediyorum. Doğru söylüyorsun yitirilenler olsa da hayat devam ediyor. :)

      Sil
  13. İlknur! Ne çok şey sığdırmışsın yayına.. Yani şu olmadığın kısa günde hayatına!
    Öncelikle başınız sağolsun, üzüldüm ;(

    Doğum günün kutlu olsun, bu pakette yaşadığın gibi olan heyecanlı mutlulukların daim olsun!
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dağınık Anne! Uğrayamadığım günleri bu posta sığdırmak istedim... Dostlar sağolsun... Çok teşekkür ederim, sevgiler... :))

      Sil
  14. başın sağolsun , her şerde bir hayır dedikleri gibi olmuş, hediyeler ise ayrı bir güzellik , sevgiyle kal..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım. Üzüntüler üstüne, yüzümüzü güldürecek şeylerde oluyor mutlaka. Çok teşekkür ederim. Sevgiler... :)

      Sil
  15. Blogları geziyordum, bir uğrayayım dedim. Hem başın sağolsun, hem mutlu yıllar. Hayat işte acılar, sevinçler... Ben de bloguma beklerim canım ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım hoşgeldin. :) Çok teşekkür ederim, iyi yapmışsın. Geleceğim tabi ki. ❤

      Sil
  16. Başın sağolsun Rabbim vefat eden kişinin mekanını cennet etsin.
    Küslük neden onuda hiç anlamıyorum ya neyse kafa yormamak lazım böyle şeylere
    doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostlar sağolsun amin. Bende anlayamıyorum doğrusu.
      Çok teşekkür ederim. :)

      Sil
  17. iyi ki doğdun, ne çok koç burcu varmış böyle :) benim en iyi anlaştığım burç koç burcuymuş öyle yazıyor burcumda..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koç burcu insanı çok gerçekten. :) Çok teşekkür ederim. Bende genelde hemen hemen herkesle iyi anlaşırım. :)

      Sil
  18. başın saolsun :( o hediye paketini ve hediyeyi kıskandım çok net söylüyorum bunu :) son olarak musmutlu yılların olsun şanşlı,mutlu,huzurlu,sağlıklı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostlar sağolsun. Hediye paketini bana geldiğini bilmeden önce bende kıskanmıştım. :) Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. :)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Size de atabilirim :) Kısaca Dodi

      Sil
  19. Allah rahmet eylesin!... keşke kaybetmeden değerini anlasak güzelliklerin ama nafile... vizelerin sonucu güzeldır inş 😉
    Yaa o paketi görmüştüm, çok afilliydi ... merak etmiştim ne var ne yok... içi de dışı kadar görkemli, süper. .. ikinizi de tebrik ederim 😉
    Geç oldu ama sevdiklerinle nice mutlu huzurlu bereketli şansli her şeyden önemlisi sağlıklı yıllara 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah keşke kıymetimizi bilebilsek ama insanoğlu işte...😉
      Evet çok güzeldi bende gördüğümde çok sevindim ve gözüm gibi bakıyorum. Bir şeyler yazmaya kıyamam bu defterlere. :) Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Amin, cümlemize inşallah. 💕

      Sil
  20. ya gerçekten de acısı tatlısıyla hayat gibi olmuş son günlerin yaaa.

    YanıtlaSil
  21. İlknur canımm okurken ben duygu karmaşası yaşadım inan hangisinden başlayayım kaybettikten sonra değerini anlama varya onu yaşadım o kadar kötü ki hele bir de özlemle ayrıldıysan canını 2 kat daha fazla acıtır. Sınavlardan bende hep geri kaldım blogdan doğum gününü unutur mu insan sıçmalama yedim pastadan bak uzandım ekrana :)) iyi ki doğdun o zaman inşallah gönlünden geçen ne varsa seninle olur. Birde hediye varya çok şanlısın ki :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözdemmm <3 çok teşekkür ederim birtanem! Ciddiyim benim adımı unuttuğum bile oldu. Onun hikayesini yazacağım hatta. :D <3 Afiyet olsun o zaman. :)) Evet gerçekten çok şanslıyım. :D

      Sil
  22. İyi geçmiştir inşallah sınavların, benim aöf sınavlarının 2 ders hariç diğerleri fena değil, inşallah 2. sınavlarda iyi geçer. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pek içi açıcı geçmedi açıkçası :D Ben direk Final sınavlarına odaklandım. :))

      Sil
  23. tesadüfen gördüm sayfayı, geç de olsa Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşalah. doğum günün de kutlu olsun, nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu senelere..

    YanıtlaSil
  24. Nerelerdesin kızım? Unuttuğumu sanma sakın. Dilerim iyisindir, sevgiler kızıma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buradayım Ece ablacığım, geleceğim yakında. ^^ Çok teşekkür ederim umarım send iyisindir.. :* <3 Sevgiler benden de. :*

      Sil

 
DESİNG BY VALAR MORGHULİS