Ji SUNG’UN YENİ K-DRAMASI: ENTERTAİNER (DDDANDDARA)

8 Nisan 2016 Cuma

Kill Me Hell Me draması ile gönülleri fetheden muhteşem aktör Ji Sung, yepyeni bir drama yapımı ile karşımızda! Geçtiğimiz günlerde dizide yer alacak olan oyuncu ekip ile ilk senaryo okumaları gerçekleştirildi. 
Dizide Ji Sung (Shin Suk-Ho) ile rol olacak iki de idol grup üyesi var. Girls Day’den tanıdığımız Hyeri (Green) ile CNBLUE’den tanıdığımız ve geçtiğimiz aylarda ABU TV Şarkı Yarışması kapsamında Türkiye’de grubuyla konser veren Kang Min Hyuk (Jo Ha-Neul) yer alıyor. Diğer rol alacak isimden birisi ise Chae Jung-An oldu. Kang Min Hyıuk'uk rolünün teklifi ilk olarak Park Bo Gum'a gitti ancak o reddetti. 

































Konusu: 
Eskiden büyük bir eğlence şirketinin sahibi olan ve şimdi küçük bir eğlence şirketinde CEO olan Shin Suk-Ho’nun (Ji Sung) gerçek ve başarılı bir yönetici olması anlatılmaktadır. Çaresiz yönetici Shin Seok Ho ve onun başarılı bir çalışma ekibi oluşturmasını anlatacak. İhanete uğrayarak her şeyini kaybeden Shin Suk Ho vazgeçmez ve kendine küçük bir eğlence şirketi kurar. Ve kendisine başarı sağlayacak 4 kişilik ''Dddanddara'' isimli müzik grubunu birlikte kurarlar. 30 Mart'ta ise SBS Kanalının resmi youtube hesabı üzerinden dizinin ilk fragmanı yayımlandı. Fragmanda pek açıklayıcı olmasa da, Hyeri ve Ji Sung'un müziğin akımına kapılarak dans etmesiyle dizi için heyecan daha da yükseldi. Ben fragman'ı izleyince aklıma Ahn Yo Na geldi! Ama ardından yayınlanan 2. fragman ile asıl olayı görüyoruz. Şahsi fikrim olarak Ji Sung ve Hyeri'nin başrol olup, aralarında bir de ilişki olacak olması yaş açısından düşündürücü olsa da ikisinin kimyasını ben çok sevdim! 

Entertainer'in İlk Fragmanı

İkinci Fragman
Ayrıca dizinin ilk basın fotoğrafları da görücüye çıktı! Fotoğraflardan yola çıkarak Ji Sung'un karakterinin Protect the Boss dizisinde ki gibi (izleyenler bilir) renkli ve çocuksu olabileceğini tahmin ettim. Yönetici Shin Suk-Ho'u görmek için sabırsızlanıyoum! Dizimiz ''Please Come Back, Mister'' dizisinden hemen sonra 20 Nisan'da ekranlarda olacak. 
Ayrıca başrolü paylaşan ikili seyircilere özel bir de kısa video çekip paylaştılar. Video'da dizinin 20 Nisan'da yayınlanacağını ve bekleleyip izlemelerini rica ediyorlar. Diziyi merakla bekliyorum. ^^
Ji Sung ve Hyeri'nin fanlara özel tanıtım videosu
Fotoğraflar alıntıdır. 

33 yorum:

  1. Ay izleyeceğim tabii nasıl izlemeyeyim. Canım Ji sung! Fragmanı izlediğinde aklına "Ahn Yo Na" gelen sadece ben değilmişim :D İşin garip yanı 2. fragmanda da Ahn Yo Na'ya benzettim hareketlerini adamın üstüne yapışacak bu karakter iyi mi :D Hyeri'yi ilk izleyişim olacak pek bilemiyorum ama acaba yaş olarak biraz daha büyük biri mi olsaydı diye düşünmedim değil..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2.ci fragman Shin Se Gi'yi gördüm ben. :D Hyeri daha önce Hyde Jkell Me dizisinde izledim. Biraz donuk oynuyor ama o kadar gözeme batmadı. Ben sevmiştim onu. :D Bende yaş konusunda takıldım açıkçası.

      Sil
    2. Aaa.. Hyde Jkell me dizisini izlemiştim ben, sen söyleyince baktım şimdi kız orada oynamış aklımda hiç yer etmemiş demek ki :D Reply 1988 dizisinde oynadı ya orada beğenilmişti baya.. Neyse ne yapalım olmadı biz jiSung için ve MinHyuk için izleriz :D

      Sil
    3. Reply serisini hiç izlemedim. :D Ji Sung için bekliyorum diziyi ne yalan söyleyeyim. :D

      Sil
    4. Hyeri oldukça yetenekli bir oyuncu olmanın ışığıni veriyor sanki😊 reply 1988 de karakter sanki olusturulmus degil de gercekten de yasiyan birisi gibiydi.Ben dort gözle bekliyorum bu dizinin başlamasıni.

      Sil
    5. Netizenler Hyeri'yi yeterli bulmasa da bence gayet genç yetenekli biri. Bende merakla bekliyorum. ^^

      Sil
  2. Cahil bir insan olarak soruyorum : hangi kanalda, hangi gün, saat kaçta bilgilerini nasıl öğrenirim? :)) Çok yabancıyım bu dizilere artık çook :-/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estafurullah niye öyle söylüyorsun ki ya :)) bende Korezin'de görmüştüm dizinin haberini. :)) 20 Nisan'da Güney Kore'de SBS kanalında yayınlanacak. Ertesi gün Koreantürk sayfasına gelir 1-2 içinde çevirirler izleriz. ^^

      Sil
  3. Allah aşkına bir durun be İlknur :D yetişemiyorum anam-babam ben bu dizilere :))) daha dün akşam Fenomun önerisi ile 'descendants of the sun' başladım :) Artık bunu da bidaki sene filan daha Akela'nın tavsiyeleri var filan fıstık derken öyle işte :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahaha Gözde ya :D bu dizi 20 Nisan'da başlayacak. Ben muhtemelen finallerden sonra izlemeye başlarım. :D Descendants of the Sun'ı yarıda bıraktım vizelerden sonra bakarım ona. :)) Akela 4 günde benim önerdiğim 2 animeyi bitirdi. Şimdi üçüncüyü izliyordur muhtemelen. ^^ Onun hızına bende yetişemem. :D

      Sil
    2. ihihihiih tamam ya 20 Nisan ise herkes izlesin yorumunu yapsın ben jübilemi yapar öyle ceketimi alıp giderim 😎

      Sil
    3. Hahaha çekilin yoldan Gözde thug life 😎 yaptı ve arkasına bakmadan gitti. :D

      Sil
    4. sjahlhsadhaslj 😂😂 ay gözümden yaş geldi okuyunca :)))) zumla o an ki yüz ifademe işte öyleyim ben yani herkes ayağını denk alsın :D (Kendimi Survivor Semih gibi hissettim 😱)

      Sil
    5. 😂😂 Ayy çok merak ettim hahahah :D Ütopya'dan o Semih'e kıl oluyorum ama Survivor da pek bir sefil duruyor 😂

      Sil
    6. ahahahhaha şşşttt feno duymasın Semikçi o :)) ama ada da çok haksızlık yaptılar sürekli dışlamaya çalıştılar orda bende bi sinirliyim diğerlerine :)

      Sil
    7. Ciddi misin? Sinir mi etsem bir post açıp. :D Onu biliyorum canım Survivor da Semih haklı ama Ütopya'dan sevmiyorum adamı. :D

      Sil
  4. yaa nasıl yetişcez yaa bu kore dizilerineeee :)

    YanıtlaSil
  5. Koreantğrk'e gelmesini bekleyeceğim :)
    Sizi de bloguma beklerim, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin, aynı şekilde bekliyorum bende. :) Geleceğim elbette, sevgiler.. :)

      Sil
  6. İlknur'cumm tamam ben de başlayacağım kore dizisi izlemeye ama sen bana öner şununla başla diye :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman sana en komiği ve en dramını önereceğim Gökçe ablacığım bağımlısı olacaksın. :)) ''Kill Me Heal Me'' izlemeye başla. Ben sana daha çokça öneririm. :)

      Sil
    2. Tamamdır canım çok teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Bi ara hastası olmuştum bu dizilerin. 49 gün, çatı katı prensi izleyip begendiklerim arasında

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahsettiğiniz her iki diziyi de izledim. Bende çok beğenmiştim. Özellikle Yoo Chun'ın, Çatı Katı Prensi (Rooftop Prince) çok güzeldi. :)

      Sil
  8. Ya kadroya bakar mısın. Ben kesin izlerim bunu O.O

    YanıtlaSil
  9. Kaçmaz bu dizi kisanin güncesi! 😂😂😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa ne dicem mmm, İlknur! Yaaa varlar morghulis demişsin,,, dağınık diyor İlknur, ,, düşünüyorum bi İlknur kisanin güncesi var, valar da mı İlknur falan ay halime bak... 😂😂😂

      Sil
    2. Aynen Feno abla!😂 Muhtemelen yarın çevirirler, sabırsızlanıyorum.😂

      Sil
    3. Hahah :D Kısanın Güncesi'ni Valar Morghulis olarak değiştim ama hala İlknur'um. :D Dağınık Anne ve Ece ablam çok şaşırdı. 😂

      Sil

 
DESİNG BY VALAR MORGHULİS