Hoşgeldiniz | Yeniden Haftanın Blogu Seçildim ❤

31 Ekim 2016 Pazartesi



Merhaba herkese :)

Yine 1 haftadır giremiyorum bloga. Bağlı olduğum internet firmasının maalesef Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinde genel arızası sebebiyle internetten yine kopuş yaşamak zorunda kaldım. :/ Üstelik 1 haftadır diş ağrısıyla yatıp kalkıyorum. Dünyayı bile unuttum ki, Deli Kızın Bohçası yani Derya ablamın benden bahsettiği buradaki yazısında, sürpriz maili ile yeniden haftanın blogu seçilmenin heyecanını yaşadım. :) Bu yüzden ona çok teşekkür ederim, benim hakkımdaki düşünceleri beni çok mutlu etti. :* Çok seviyorum tabi ki. 

İnternetim yeniden beni terk etmeden bu yazıyı yayınlamak istedim. :) Blogumu yeni keşfeden herkese hoşgeldiniz demek istiyorum. Umarım sayfamda gezinirken bol keyifli vakit geçirirsiniz. ^^ 

KİTAP ALIŞVERİŞİ | İLK BASKI KİTAPLAR #1

18 Ekim 2016 Salı


 Merhaba dostlar! 

Bugün çok güzel bir kargo aldım. :) Aslında birkaç gündür sabırsızlıkla bekliyordum. Benim ilk baskı kitap hobim var daha önce bahsettim sanırım. Yazarların ilk kitaplarına oldukça ilgiliyim ve nedense sürekli bu kitapları edinmek istiyorum. Bir ilk baskıları okuyunca daha iyi hissediyorum ve özenle saklıyorum. Kokuları bile farlı ve bana tattırdığı o nostaljik duyguyu çok seviyorum. Eskiler güzeldir...  İnstagram üzerinden takip ettiğim TB Kitap sahaf sayesinde kitaplığımda çok nadide eserlerler yerini aldı bugün. 

AŞK ACI BİR TAT BIRAKTI KALBİMDE | ANLATI

14 Ekim 2016 Cuma


Onunla tanışalı henüz 1 yıl olmuştu...

İstanbul'a gittiğim tatil sırasında kuzenim vasıtasıyla tanışmıştık. 19 yaşındaydım o yıl. Hakkında hiçbir şey düşünmediğim sıradan biriydi benim için. O zamanlarda ki arkadaşlık etiketi altında gerçekleşen konuşmalarımızın beni hangi ara göğsümde oluşan kapalı kafeste çırpınıp kanatlanmaya çalışan bir kuşa çevirdiğini inanın hatırlamıyorum. Sadece telefonda konuşarak, mesajlaşarak görüştüğüm aramızda mesafelerin kilometrelere dayandığı biriydi. Eğlenceli kişiliği hoşuma gidiyordu. Kitap, müzik gibi konularda konuşabiliyordum onunla. Her zaman ki sohbetimizin olduğu bir günde bana ''Neden çıkmıyoruz?'' dedi. 

Evet... Birdenbire... Ortada hiçbir şey yokken... 

Bkmkitap.com Kitap Alışverişim

11 Ekim 2016 Salı


Selam millet! ^^  Bugün kitap alışverişi ile geri döndüm. Aslında kitaplarım geleli oldu bayağı ama henüz şimdi fırsat bulabildim yazmaya. 
Vlog kanalları sayesinde keşfettiğim yeni kitap sitesi Bkmkitap.com alışverişimden bahsedeceğim. Benim internet üzerinden toplu olarak yaptığım ikinci kitap alışverişim oldu. Çok güzel indirimlerle hem okumak istediğim hem de bana ısrarla önerilen bir kaç kitabı bu indirimden faydalanarak edinmek istedim. Ama bundan önce başıma gelen talihsizlikten bahsetmek istiyorum.

KİTAP YORUMU | MUZAFFER TAYYİP USLU | ŞİMDİLİK

5 Ekim 2016 Çarşamba


Yazar: Muzaffer Tayyip Uslu
Kitap Adı: Şimdilik
Baskı Yılı: 2013 (YKY'de 1. Baskı)
Sayfa Sayısı: 79

Tünaydın herkese! :))

Bugün yeni bir kitapla döndüm.  Yazar, Rüştü Onur'un en yakın ve aynı kaderi paylaşan arkadaşı Muzaffer Tayyip Uslu. Ben şiir kitaplarını bir ayrı seviyorum. Kendimi daha yakın hissediyorum şiirlere. Sanırım bu amatörce yazdığım içinde etki ediyor. Pek bir ilgiliyim. Kitap yazarın şiirlerini ve yazılarını içeriyor, açıklamaya geçmeden önce Muzaffer Tayyip Uslu hakkında bir ön bilgi vermek istiyorum sizlere. 

MİM ❤ | HAYAL MİMİ

3 Ekim 2016 Pazartesi



Merhaba millet! ^^ Ekim ayının ilk Pazartesi gününden hazır keyfimde yerindeyken bir mim yazısı paylaşmak istedim. Bu Mime ilk önce instagram üzerinden Kore Fenomeni  tarafından mimlendim. Daha sonra ise Deep Tone ve Ece ablam tarafından mimlenince artık yapayım dedim. Hem Ekim ayının ilk haftasına başlamışken biraz hayallerden bahsederek keyiflenmiş oluruz. :) Havalar da soğumaya başladı zaten moralim yerlerde... Yaz ne çabuk bitti yahu? Senenin bitmesine kalmış 3 ay, koskaca bir sene ne yaptım diyorum şimdi... Cidden zaman artık tahminimizin ötesinde hızlandırılmış bir şekilde ilerliyor. 

Neyse geçelim mimize. ^^ 

 
DESİNG BY VALAR MORGHULİS